In Haarlem heb je alles bij elkaar.

Wil je een onvergetelijke dag?

Bezoek Haarlem!

Wilt u een onvergetelijke dag beleven? Bezoek Haarlem en bewonder de bezienswaardigheden, winkels en pittoreske pleintjes, oude en moderne kunstenaars, Bourgondische sfeer en rijke historie.

Ontdek Haarlem

Verken middeleeuwse kerken, bezoek indrukwekkende architectuur, bewonder beroemde musea en andere interessante plekken. Daartussenin liggen verborgen hofjes, pittoreske winkelstraten, bijzondere cafés en monumentale pleinen vol gezellige terrasjes.

Staat deze dag vol kunst en cultuur? Meer weten over de geschiedenis van de stad?

Of kom je uitgebreid shoppen in Haarlem? Verveling is hier gewoon geen optie, je kunt letterlijk alle kanten op lopen in deze historische stad vol monumenten, restaurants, winkels, water, pleinen en parken.

Verborgen straten

Loop door de verborgen straten van Haarlem en ontdek hoe de meesterwerken van Frans Hals van dichtbij verschijnen. Slenter langs de winkels van Golden Street. Huur een sloep en verken de grachten van Haarlem. Betreed de indrukwekkende Grote of St. Bavokerk en bewonder het orgel dat ooit door Mozart werd bespeeld. Of zoek een plekje op een van de comfortabele terrassen voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner.

 Op bezoek in de omgeving van Haarlem? Slenter door Haarlemmerhout, bezoek ook het gezellige Spaarndam, spring dan op de fiets en rijd door Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.